Kort om Menighedsrådet

Menighedsrådet er Folkekirkens mindste demokratiske enhed. Melby Kirkes menighedsråd vælges for fire år ad gangen og består af 8 medlemmer, samt kirkens præst.

Den 15. september 2020  blev der afholdt valgforsamling, hvor nyt menighedsråd blev valgt.

Den gennemførte valgprocedure blev indklaget for biskoppen, der efterfølgende erklærede valget ugyldigt, samt at valget skal gå om. Denne afgørelse har menighedsrådet indanket over for Kirkeministeriet, som endnu ikke har truffet afgørelse - se særskilt redegørelse under punktet - Valg  til menighedsråd 2020.

Valgperioden udløber efter 4 år - 1. søndag i kirkeråret / advent 2024.
Der skal således være valg i Melby Sogn igen i efteråret 2024 - med mindre Kirkeministeriet beslutter noget andet.

Henvendelser

Vi er altid åbne for kommentarer, ris og ros til kirken. Skriv til os på 7407@sogn.dk